DOBRODOŠLI!

četvrtak, 3. veljače 2011.

8 Najgorih ishoda plasticnih operacija u povijesti

1. Hang Mioku

  
    
Ova žena je ušla u povijest plasticne kirurgije kao najgori ishod ikada. Prvu plasticnu operaciju je napravila sa 28 godina u nadi da si zategne lice. Nakon operacije lice joj je užasno pocelo da buja i raste tako da je u  kratkom preiodu postala prava nakaza. Taj najgori užas koji se može dogoditi  jednoj ženi je procurio na javnu Korejsku televiziju. Nakon odredenog vremena smilovao se jedan gledatalje i odlucio donirati novac za operaciju  kako bi se jadnoj ženi smanjio obujam lica i vrata. Nakon prvog postupka kirurzi su uklonili veliki dio stranoga tijela. Usljedio je još niz  operacija kojim se uspjelo smanjiti obujam lica ali još uvijek to lice izgleda ranjeno i unakaženo da je strašno i gledati u tu ženu. Ušas!
   
2 Jocelyn Wildenstein
   
    
    
Ova žena je uložila 4 milijuna dolara u plasticne operacije i od sebe napravila pravo cudovište. Nekada je bila jako lijepa a danas izgleda kao  Frankenstein. Zamislite dati tolike novce da bi postali jedna od najružniji žena na svijetu. Svaka cast!! :)
   
3. Michael Jackson
   
    
   
 
Pokojni Michael Jackson imao je samo na nosu više od 10 operacija. Ne cudi stoga cinjenica da mu se nos poceo da raspada. Niti lice mu nije bilo u puno bolje stanju.  Koliko je potrošio novca na sve te plasticne operacije nikada necemo     saznati. Znamo samo da si je ukazio svoje preljepo crnacko lice.
   
4.Pete Burns
   
    
    
Poznata pjevacica toršila je skoro svu svoju uštedevinu na plasticne rekonstrukcije lica. Nakon brojnih operacija ishod je bio ušasan.    
   
5.Donatella Versace
   
    
    
Ova dama je nakon preuzimanja biznisa od svoga brata Giannija Versacea napravila drasticne korake. Izmedu ostaloga je i potrošila masne svote novca kako bi od sebe napravila karikaturu.
       
6. Jackie Stallon
   
    
    
Majka poznatoga akcijskoga junaka Silvester Stallone-a napravila je najviše zahvata na licu od  ikoga. Operirala je od obrva, nosa, usana... i naravno ishod je tu. Žena izgleda kao iz horor filmova.    
   
7. Amanda Lepore
   
    
    
Ovaj najpoznatiji svjetski transeksualac prvu plasticnu operaciju je odradio još sa 15 godina. Promjenu spola je napravio na kraju srednje škole a nakon toga su usljedile bezbrojne operacije. Slika gore govori sve. 
       
8. Michaela Romanini
   
    

Nema komentara:

Objavi komentar