DOBRODOŠLI!

petak, 28. siječnja 2011.

"Velike mudrosti" poznatih Amerikanaca

Slika

1. "Ne bih htela da zivim vecno, jer ne bismo smeli ziveti vecno, jer da treba da ziviimo vecno mi bi ziveli vecno, ali mi ne mozemo ziveti vecno i ja zato ne bih htela da zivim vecno." (Miss Alabame na takmicenju za Miss Amerike 1994. odgovara na pitanje o mogucnosti vecnog zivota.)

2. "Kad god vidim tu jadnu izgladnelu decu na televiziji, jednostavno zaplacem. Mislim, volela bih da budem tako mrsava, ali bez tih silnih muva, smrti i slicnih stvari." (Mariah Carrey)

3. "Istrazivanja su pokazala da cokolada u mozgu proizvodi reakcije slicne onima koje izaziva marihuana. Istrazivaci su takodje dokazali i jos neke slicnosti, ali ih trenutno ne mogu da ih se setim." (novinar Mat Lauer u NBC Today Show)

4. "Nisam pocinio nikakav zlocin. Samo nisam postupio u skladu sa zakonom." (David Dinkins, odbornik u Njujork sitiju, na raspravi o utaji poreza)

5. "Pusenje ubija. Ako vas ubije, gubite bitan deo svog zivota." (Bruk Silds, za vreme pregovora o angazmanu za PR-a anti-pusacke kampanje)


6. "Okrenucemo ovu momcad za 360 stepeni." (Jason Kidd, prilikom prelaska u Dallas Mavrickse)

7. "Nece nama neki novinari preturati po dokumentima. Mi smo predsednik. (Hillary Clinton)

8. "Kina je velika zemlja, nastanjena velikim brojem Kineza." (Sarl de Gol, bivsi francuski predsjednik)

9. "Ako izuzmemo ubistva, Vasington ima jednu od najnizih stopa kriminala u zemlji." (Marion Barry, gradonacelnik Vasingtona)

10. "Ne skodi zagadjenje nasoj okolini. Prljavrstina u vazduhu i vodi to cine." (Dan Quayle, bivsi americki potpredsednik)

Nema komentara:

Objavi komentar