DOBRODOŠLI!

petak, 21. siječnja 2011.

Kako pronaći G točku :D


Slika

Iako mnogi nikada otvoreno ne bi priznali, “poklapanje” u seksu jedan je od važnih elemenata za uspeh veze. A za uspeh seksa, odnosno za dobar seks, najvažnije je ono što je njegov vrhunac, orgazam. Ako umete da je zadovoljite, i ako za vas tajna ženskog orgazma, a ponajviše orgazma žene sa kojom ste, u stvari nije tajna, ne brinemo se. Međutim, ako problemi postoje, treba ih rešiti što pre.

Najveći problem za većinu muškaraca predstavlja mistična G tačka. Mi tvrdimo da je reč o mitu kojim nas žene dodatno muče, jer da se razumemo, niko osim njih ne zna gde se pomenuta tačka nalazi. Ipak, kako je svrha svega da one budu zadovoljene i srećne, a G tačka je ključ njihove seksualne sreće, na nama je da je pronađemo, pa čak i da ne postoji. Momci, zagrejte prste! Kreće u G point avanturu…

Gde se nalazi G točka?

Za početak, G tačku nikada nećete pronaći ako odmah krenete da “kopate” po unutrašnjosti njene vagine. Morate sačekati da se ona dovoljno uzbudi da bi “mistična zona” primila dovoljnu količinu krvi i postala koliko-toliko uočljiva. Za to vreme, igrajte se onim što vas čeka na ulazu u “tajnu odaju”. Predigra klitorisom, erogene zone, poljupci, milovanja, maženje… Ne žurite. To je prva greška. Druga je da idete presporo. Za zlatni užitak pronađite zlatnu sredinu.

Nema komentara:

Objavi komentar