DOBRODOŠLI!

četvrtak, 6. siječnja 2011.

Tražio razvod jer mu je medij rekao da mu je žena demon


Malezijac je po savjete kod medija otišao zbog osobnih problema. Ostavljena supruga kaže kako se već nakon nekoliko sastanaka počeo čudno ponašati.




Sumnjičavi suprug iz Malezije od supruge Loh (44) je tražio razvod nakon što mu je medij rekao kako je žena zlo te da je se treba čuvati, piše Malasia Star. Žena je rekla kako je muž ostavio nju i njihovo dvoje djece te se ne želi s njima naći jer se boji za svoj život. Rekla je i kako se njezin muž počeo konzultirati s medijem zbog nekih osobnih problema. Tvrdi da se već nakon nekoliko sastanaka se počeo drugačije ponašati.
- Isprva smo se prestali seksati. Medij mu je rekao da već 15 godina na njega bacam razne kletve, da sam demon koji ga želi ubiti. Nije ništa jeo niti pio jer je uvjeren da mu trujem hranu - ispričala je.
Kaže da je svjesna da mu djeca jako nedostaju, ali se i dalje ne želi vidjeti s njima jer se boji da bi ga supruga ubila preko djece. Malezijac radi kao upravitelj jedne tvornice. Odselio se iz kuće i od tada jako malo novčano pomaže djeci i supruzi.
- Medija poznajemo više od 20 godina i zaista ne znam zašto to radi - rekla je Loh.
Suprug je nedavno tražio razvod.

Nema komentara:

Objavi komentar