DOBRODOŠLI!

nedjelja, 9. siječnja 2011.

Odjeveni u superheroje čuvaju građane od lopova i kriminala (video)

Zajedno s još osmero superheroja Phoenix Jones pokušava pomoći ljudima u nevolji. Kada padne mrak oblači svoje gumeno odijelo i riskira život za druge...


Skupina superheroja i boraca protiv zločina čuva građane u Seattleu, piše The Sun. Policija je identificirala najmanje devetero superheroja među kojima su Thorn, Buster Doe, Green Reaper, Gemini, No Name, Catastrophe, Thunder 88 i Penelope. Skupina se okupila potaknuta filmom Kick-ass u kojem dječak odluči postati maskirani superheroj. Ipak, od cijele skupine identitet su otkrili samo Phoenixu Jonesu. Pripada skupini koja djeluje na području Lynnwooda u Washingtonu.
Phoenix Jones svake večeri u skrivenom dijelu svoje trgovine stripovima oblači gumeno odijelo zlatno crne boje i izlazi na ulicu kako bi pomogao svojim sugrađanima u nevolji. Opremljen neprobojnim prslukom, nožem i suzavcem tjera opake kriminalce i lopove. Kaže kako provalnici uglavnom bježe kad ga vide u odijelu. Nedavno je spriječio muškarca koji je provaljivao u Danov automobil.
- Hodao sam parkiralištem prema svom automobilu i ugledao lopova kako pokušava provaliti. Posegnuo sam za mobitelom kako bi nazvao 911 no s desne strane se pojavio čovjek u čudnom odjelu i otjerao provalnika - ispričao je Dan.
U devet mjeseci koliko se bavi ovim poslom Phoenix je bio proboden nožem, a nekoliko su mu puta prijetili pištoljem. Unatoč ozlijedi ne namjerava odustati.
- Svi u mom timu imaju iskustva u vojsci ili se bave borilačkim sportovima. Svjesni smo koliko nas može koštati ovo što radimo - rekao je superheroj.

Nema komentara:

Objavi komentar