DOBRODOŠLI!

petak, 28. siječnja 2011.

Kako saznati dali su grudi prave ili silikonske

Slika

Htjeli to neki da priznaju ili ne, velike grudi uvek zaokupljaju pažnju. Većina muškaraca ih, ako ništa drugo, voli gledati, ali ima i žena koje će rado pohvaliti prijateljicin dekolte. Ali kako saznati jesu li grudi prave ili se radi o silikonima?

Želite li saznati je li vas komad prirodno obdaren ili je napravio boob job, a pritom vam je neugodno postaviti to pitanje, na pravom ste mestu.

Prirodne grudi najčešće nisu savršeno okrugle pa nisu identične. Za razliku od pravih, veštačke grudi stajaće na mestu bez obzira na to kako se žena pomera pa ostaju istog oblika, umesto da se spljošte, kada žena leži ili kada se rasteže. Ako su prave, kada se sagne, pašće prema dole. 

Lažne grudi prkose sili teži i zbog toga izgledaju poput balona koji su uvek u vazduhu. Silikoni ih čine okruglima od samog vrha, dok prave grudi prate prirodnu zakrivljenu liniju.

Prirodne grudi uglavnom se sastoje od masnog tkiva i zbog toga su mekane pa poskakuju pri kretanju. Ako vam se, kada ih dodirnete, čini da pritežete čvrsti mišić, najverovatnije je reč o veštačkim.

Trebate znati i to da se grudi obično nalaze u visini pazuha. Međutim, ako je boob job loše napravljen, grudi mogu stajati previsoko, kao da su ženi za bradu pričvršćene dve naprave za plutanje.

Da biste saznali radi li se o pravim ili lažnim grudima, napravite mali test: ako vaša šaka stane između nežnih grudi, verovatno su lažne. Prave bi grudi stajale prirodnije, odnosno dojke bi bile bliže jedna drugoj.

Kako starimo, koža se rasteže, a to može ostaviti vidljive blage crvene linije. Isto se može dogoditi i nakon operacije. Ako je preterala s povećanjem grudi ili plastični hirurg baš i nije znao šta radi, možda ćete uočiti znakove rastezanja. 

Bradavice takođe mogu odati o kakvim se grudima radi. Nakon loše obavljene operacije mogu se nalaziti previsoko, prenisko ili se može dogoditi da ne idu na istu stranu. Da biste to proverili, ne morate je videti golu – dovoljno je da nosi usku majicu i da je napolju poprilično hladno…

Nema komentara:

Objavi komentar