DOBRODOŠLI!

subota, 8. siječnja 2011.

Ode 40 posto plaće: Kasnio na trening i izmislio da su ga oteli!

Nogometaš Botafoga zaspao je, a nije htio da mu klub uzme 40 posto mjesečne plaće pa je izmislio priču. Policija ga je 'skužila' i prijeti mu zatvorska kazna...


Paulo Rogerio Reis da Silva je u 8 sati trebao biti na treningu brazilskog prvoligaša Botafoga. Međutim, zaspao je, a to je luksuz koji si ne može priuštiti. Klub s mjesečne plaće 'skida' 40 posto u slučaju kašnjenja.
Dosjetljivi Somália, kako ga zovu suigrači, došao je na trening nešto iza 9 i 'prodao' priču kako je na putu za trening otet, što je česta pojava u Brazilu. Svi su bili šokirani, nudili utjehu, no na njegovu nesreću pozvana je policija. Silva im je postao sumnjiv jer je mijenjao iskaz za vrijeme ispitivanja, a izjavio je kako su ga otmičari 'zaskočili' u autu, pa vozili dva sata, uzeli mu novac i nakit pa ga pustili.
Policija je provjerila kamere iz zgrade u kojoj živi, a onda je sve bilo jasno. Veznjak šeste momčadi brazilske lige prošle sezone bit će prijavljen za obmanjivanje policije. Ako bude osuđen čeka ga kazna i do šest mjeseci zatvora, a klub će vjerojatno raskinuti ugovor s nogometašem vrijednim 1,4 milijuna eura.

Nema komentara:

Objavi komentar