DOBRODOŠLI!

četvrtak, 6. siječnja 2011.

Htio ubiti bivšu ljubavnicu jer ga je prevarila sa svećenikom

Velika Britanija: Leo McKnight (59) udario je u glavu svoju bivšu partnericu i pokušao ju zadaviti. Trenutno mu sude. Leo tvrdi da ga je partnerica varala.


Britanac Leo McKnight (59) htio je ubiti bivšu ljubavnicu Marciu McKnight (31) jer je sumnjao kako ga je varala s nekoliko ljudi među kojima je bio i katolički svećenik. Trenutno mu sude.
Biznismen Leo navodno je namamio ženu u svoj dom gdje ju je planirao ubiti metalnom šipkom i čekićem, a pripremio je i rukavice i plastičnu deku. Muškarac je bivšu ljubavnicu udario u glavu i pokušao je zadaviti. Marcia se s njim borila i uspjela mu pobjeći. McKnight tvrdi da ga je Marcia, koja je uzela njegovo prezime iako se nikada nisu vjenčali, prevarila četiri puta. Tvrdi da ga je prevarila sa ženom koja je čuvala njihovu djecu kao i s muškarcem kojeg je upoznala na liniji za psihičku pomoć. Rekao je i kako je otkrio da je svećeniku Philipu Milleru slala poruke. U jednoj poruci je svećeniku napisala da li ju voli. On joj je , kaže Leo, odgovorio kako ne može dočekati da je zagrli.

Nema komentara:

Objavi komentar