DOBRODOŠLI!

ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

Dozvao demona u crkvu da ubije vjernike


'Za sada se neće vršiti egzorcizam', izjavio je otac Dick Healey, koji služi u crkvi u kojoj se navodno odnedavno nalazi zloduh čija je zadaća da župljane odvodi u smrt.

Francuz Magus Lynius Shadee, samoprozvani Kralj svih vještaca i vještica, izjavio je za dnevnik Cambridge News da je u crkvu Gospe i engleskih mučenika u Cambridgeu prizvao demona!

"Taj je element lovac. Tražit će žrtve među vjernicima, pokušavati ih opsjesti, pa jednom kada nekome uđe u tijelo, izluđivat će ga i činiti depresivnim sve dok si na kraju ne oduzme život", objasnio je što je navodno prizvao, pa dodao da se demon već nalazi unutar zidina te katoličke crkve sagrađene krajem 19. stoljeća.

Naime, obred dozivanja je dovršio za nedavnog posjeta Cambridgeu, budući da u tom čuvenom sveučilišnom gradu planira otvoriti centar za okultno, i to na – Badnjak!

Zašto je to učinio (pretpostavimo li da je moguće) nije otkrio, ali je zato zaprijetio je da će isto učiniti i u obližnjoj crkvi Sv. Lovre stoga što se otac David Paul suprotstavio njegovu dolasku:

"Shadeeova ciljana skupina su napaćene i ranjive osobe kojima bi se okultno moglo učiniti privlačnim. Također, u Cambridgeu živi i mnogo studenata, a mladima takve stvari znaju biti vrlo interesantne."

"U svakom slučaju, to što Shadee čini je obmana, ali i vrlo opasno. Manipulira strahovima ljudi, a to često zna završiti traumatično po one koji u tome sudjeluju", rekao je otac Paul.

Otac Healey je, pak, kazao da razmišlja o tome da okultista, na čijoj se internetskoj stranici ističe rečenica: "Postoji život nakon smrti. Mi to ne propovijedamo, mi to dokazujemo", prijavi policiji, ali i dodao da u crkvi Gospe i engleskih mučenika zasad neće vršiti egzorcizam.

Nema komentara:

Objavi komentar